Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Studium vlastností betonu s rozptýlenou výztuží, určeného pro výrobu betonových vejčitých trub
Šťastný, Antonín ; Hela,, Vlastimil (oponent) ; Hubáček, Adam (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá vlastnostmi betonu s rozptýlenou výztuží, určeného pro výrobu betonových vejčitých trub. Důraz je kladen zejména na použití různých druhů rozptýlené výztuže. Teoretická část je rozdělena do čtyř podkapitol. V první části je obsaženo obecné pojednání o betonu, ve druhé jsou zmapovány technologie výroby. Třetí část je za-měřena na parametry betonových trub. V poslední části jsou metody testování beto-nových trub. Experiment diplomové práce byl rozdělen na dvě fáze. V první fázi byla navržena referenční receptura, u níž byly vyzkoušeny reologické vlastnosti. Ve druhé fázi se do referenční receptury přidávaly různé druhy vláken. V této fázi bylo namícháno 8 různých receptur s vlákny, které byly podrobeny zkouškám v čerstvém i ztvrdlém stavu.
Studium vlastností betonu s rozptýlenou výztuží, určeného pro výrobu betonových vejčitých trub
Šťastný, Antonín ; Hela,, Vlastimil (oponent) ; Hubáček, Adam (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá vlastnostmi betonu s rozptýlenou výztuží, určeného pro výrobu betonových vejčitých trub. Důraz je kladen zejména na použití různých druhů rozptýlené výztuže. Teoretická část je rozdělena do čtyř podkapitol. V první části je obsaženo obecné pojednání o betonu, ve druhé jsou zmapovány technologie výroby. Třetí část je za-měřena na parametry betonových trub. V poslední části jsou metody testování beto-nových trub. Experiment diplomové práce byl rozdělen na dvě fáze. V první fázi byla navržena referenční receptura, u níž byly vyzkoušeny reologické vlastnosti. Ve druhé fázi se do referenční receptury přidávaly různé druhy vláken. V této fázi bylo namícháno 8 různých receptur s vlákny, které byly podrobeny zkouškám v čerstvém i ztvrdlém stavu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.